Херсон - місто герой!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Херсон - місто герой! » Тестовый форум » Массажер простаты


Массажер простаты

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

Какой выбрать массажер простаты?

0

2

Є дуже багато різних моделей таких приладів зараз, зазвичай чоловіки собі їх самостійно обирають. Ось тут подивіться вібромасажер простати https://amy.com.ua/ua/intimnye-tovary/s … y-prostaty . Але мені здається що краще аби чоловік сам подивився собі який захоче.

0

3

А в секс шопах есть такие товары ? Можно что-то купить на подобии ?

0

4

Ари Гранд написал(а):

А в секс шопах есть такие товары ? Можно что-то купить на подобии ?

Я можу порадити вам інтим магазин https://kupidon.toys/uk/ - там можна купити все, що цікавить вас6 тк у них на сьогоднішній день найбільший і наповнений асортимент продукцією, думаю у них ви купите абсолютно все що забажаєте.

0

5

Купили? Где и какой?

0

6

Нам сподобалися у них у магазині і ми там вирішили купити насадку на пеніс https://lovezone.ua/nasadki-i-kolca/nasadki-na-chlen/ . Класний секс шоп, у них можна купити абсолютно все необхідне із секс товарів та іграшок для дорослих, обов'язково майте на увазі і для себе.

0

7

Ми зазвичай звертаємося інтим магазин https://kupidon.toys/uk/ і я всім його рекомендую, думаю там ви знайдете і купите все, що вас цікавить. Поки ми знаходимо для себе абсолютно все нам необхідне і це поки що найулюбленіший секс-шоп з усіх існуючих.

0


Вы здесь » Херсон - місто герой! » Тестовый форум » Массажер простаты